Web Analytics Made Easy - Statcounter

یسته ویژه خبری «تابناک» هر روز سعی دارد با انتخاب تیترهایی، شما را در جریان اخباری مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند. در این بسته خبری، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی انداخته می‌شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت‌های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر بهداشت: واکسیناسیون عمومی کرونا در ایران باعث شگفتی اندیشمندان شد
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه واکسیناسیون عمومی علیه کرونا در کشور باعث شگفتی همه اندیشمندان شد، گفت: در تیرماه فقط پنج میلیون دز واکسن علیه کرونا تزریق شده بود که امروز این رقم به ۷۹ میلیون دز رسیده که رکوردی جهانی است.

حمله‌ی مجدد «رجانیوز» به «آیت‌الله صافی» به دلیل درخواست «تعامل گسترده با جهان»
رجانیوز نوشت: نقد رجانیوز به مواضع حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی حفظه الله در دیدار با رئیس مجلس، واکنش‌های زیادی به همراه داشته است. یکی از این واکنش‌ها مربوط به سخنان آقای علوی بروجردی است که متاسفانه اصل نقد و محتوای آن را به حاشیه برده و در فضایی غیرمنطقی به مساله پرداخته است.آقای علوی بروجردی؛ مساله دقیقا همین است که برخی حضرات علما و مراجع معظم تقلید غیر از زمانی که کسی به دیدارشان نرفته، سخنی برای مردم ندارند.چرا در سال‌های طولانی که پایه‌های استقلال نظام با اقدامات دولت روحانی به لرزه درآمده بود کسی به یاد مردم نبود؟ در آبان ۹۸ و سیل و زلزله چرا کسی به یاد مردم نبود؟ زمان تاراج اموال بیت‌المال توسط نزدیکان دولت روحانی و فروش کشور چرا کسی به یاد مردم نبود؟امروز لباس «حمایت از مردم» به تن کسانی که سقف دغدغه‌شان در اوج غربت نظام اسلامی و خرد شدن استخوان مردم زیر بار تورم و گرانی از «تعطیلی فلان مناسبت» و «جشن‌های نهم ربیع» بالاتر نرفت، کمی زار می‌زند.


سید حسن خمینی: سخنان آیت الله صافی گلپایگانی هیچ ریشه ای در «منیت فردی یا محبت قبیله ای» ندارد
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی در صفحه خود در اینستاگرام نوشت: در زمره عالمان بزرگی که در قید حیات اند، دو سه تن هستند که برای من نه تنها از جهت «علم و منزلت والای زعامت»، که از جهتی دیگر ارزشمند اند: «اینکه در حضورشان احساس آرامش می کنی » و حس می کنی که آنچه می گویند، هیچ ریشه ای در «منیت فردی یا محبت قبیله ای» ندارد. و اینکه وقتی از پیش ایشان برمی خیزی، احساس می کنی «به هم ریختگی های وجودی ات» نظام یافته است. هرگز از آنها «دعوت به نفس» نمی بینی. [و به تعبیر ما طلبه ها، سخنانشان «اصلِ مُثبِت» ندارد، یعنی نمی خواهند با لوازم سخن، فضیلتی برای خود ثابت کنند.] و یکی از آنها حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی مد ظله العالی است. به جرأت می توان گفت که دین برای ایشان، فقط و فقط«دین خدا»است.

واکنش عباس عبدی به حمله یک رسانه به آيت الله صافی گلپایگانی
عباس عبدی در توییتی نوشت: هدف حمله به آقای صافی؛ نقض استقلال‌خواهی مرجعیت و حوزه است و نشان می‌دهد آن آقایانی که مورد حمله قرار نمی‌گیرند هنوز به استقلال‌خواهی وارد نشده‌اند.

واکنش مرکز مدیریت حوزه های علمیه نسبت به اهانت یک رسانه به آیت الله صافی
مرکز مدیریت حوزه های علمیه طی بیانیه ای تاکید کرد: حوزه های علمیه ضمن دعوت همه نخبگان، سیاستمداران و اهالی رسانه و فرهنگ به همدلی و هم افزایی و تبعیت از تدابیر حکیمانه رهبر معظم انقلاب در مسیر پرپیچ و خم گذر از مشکلات کشور، هرگونه تعرض به ساحت مرجعیت را محکوم کرده، از مسئولان محترم، و هم ارباب رسانه انتظار دارد زمینه های اینگونه اقدامات را بر طرف نمایند. در این روزها، واکنش ناروا و دور از انصاف نسبت به دیدار یکی از قله های علمی حوزه‌های علمیه و مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی(دامت برکاته) که سابقه ای درخشان و دیرین و پرافتخار در خدمت به اسلام عزیز و حوزه های علمیه و نظام اسلامی و مکتب جعفری داشته اند و از باب خیرخواهی و دلسوزی نسبت به وضعیت اقتصادی و فشارهای کمرشکن به مردم، کارگزاران نظام را به حل مشکلات اقتصادی و راه های آن توصیه کرده اند موجب تاسف و تاثر حوزه های علمیه می باشد.

آیت الله جوادی آملی: ما اگر مشکل داخلی نداشته باشیم، از دشمن خارجی هیچ کاری ساخته نیست
سردار غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با حضور در بیت آیت الله جوادی آملی با او دیدار و گفتگو کرد. آیت الله جوادی آملی در این دیدار اظهار داشت: همه ما موظفیم دین و کشور خود را حفظ کنیم و خداوند مقدمات انجام این وظیفه را فراهم نموده است چرا که اگر مقدمات این مهم فراهم نبود خداوند چنین دستوری به ما نمی داد لذا نه جای ترس و نگرانی است و نه جایی برای عقب نشینی. او ادامه داد: مهم آن است که همگان خود را در خصوص امنیت کشور مسئول بدانند و در این راستا به وظایف خود عمل کنند؛ ما اگر مشکل داخلی نداشته باشیم از دشمن خارجی هیچ کاری ساخته نیست. او با اشاره به ایام هفته وحدت خاطرنشان کردند: هفته وحدت فرصتی برای یادآوری همین نکته است که بایستی با حفظ وحدت خود را در قبال وظایف ملی مسئول بدانیم و بی تفاوت نباشیم تا خداوند بیش از گذشته به ما در این راه توفیق عطا بفرماید. در ابتدای این دیدار سردار جلالی گزارشی از رویکردهای نوین پدافند غیرعامل کشور در راستای مقابله با شیوه های تهاجمی جدید دشمنان به ویژه تهدیدات ترکیبی و سایبری دشمنان، ارائه نمود.

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا تحریم را بردارد و عذرخواهی کند
عباس مقتدایی نماینده مجلس یازدهم در گفتگو با «انتخاب» درباره سخنان علی باقری معاون سیاسی وزیر خارجه مبنی بر ضرروت اخذ تضمین از آمریکا، عنوان کرد: «متاسفانه ما در متن برجام تضمینی برای تعهد غربی‌ها نداشتیم و همانطور که پیش‌بینی می‌شد ما هرچه به تعهداتمان عمل کردیم، آنها بد عهدی کردند. ایران هم بر مبنای قانون اقدام راهبردی که در آذر ماه به تصویب مجلس رسید، تعهدات خود را معلق کرد و یک سری کار‌هایی در حوزه تکنولوژی هسته‌ای شروع کرد. الان که ظاهرا طرف مقابل پیش‌قدم برای ادامه مذاکره و توافق شده اما توافقی که تضمینی برای انجام این تعهدات نداشته باشد، ارزشی ندارد که وارد چنین مذاکره‌ای شویم.» وی افزود: «طرف مقابل باید به ما تضمینی دهد و آن تضمین هم اجرای تعهداتشان می‌تواند باشد، تضمین در ترکیب هیئت داوری که باید هیئت مستقل باشد و درباره خسارت‌های ما صحبت شود. تضمین این است که تحریم‌ها را بردارند یعنی بیایند عذرخواهی کنند و بگویند ما قرار بود این تحریم‌ها را چند سال پیش برداریم و این کار را نکردیم اما الان تحریم‌ها را بر می‌داریم. برداشتن تحریم‌ها ولو با تاخیر بهتر از لجاجت و بازی برهم زنی است. به نظر من بهترین تضمین برداشتن تحریم‌ها است.»

عضو کمیسیون برنامه و بودجه: در بحث دریافت پول های ایران، از کره جنوبی تا چین و عراق مشکل داریم
نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس عنوان کرد: «در بحث دریافت درآمد حاصل از فروش نفت‌مان در کشورهای مختلف از کره جنوبی بگیرید تا کشور‌های مختلف مثل عراق و چین مشکل داریم.» احسان ارکانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با «انتخاب» درباره سرنوشت پول‌های بلوکه شده ایران در عراق گفت: «به هر حال ما این مشکل را داریم. در بحث درآمد حاصل از فروش نفت‌مان در کشورهای مختلف از کره جنوبی بگیرید تا کشور‌های مختلف مثل عراق و چین مشکل داریم و به واسطه همین مشکلات ناشی از تحریم‌هایی که امریکا علیرغم اینکه متعهد شده بود در برجام که زمینه دسترسی را برای ایران بوجود بیاورد و خلف وعده کرد، وجود دارد.» این نماینده مجلس در پاسخ به این پرسش که دولت چگونه از طریق دیپلماسی این مشکل را حل کند، عنوان کرد: «دیپلماسی دولت آقای رییسی باید دو مرحله داشته باشد یکی در بحث ادامه مذاکرات و تصمیماتش در این باره و یکی هم حل مشکلاتی مثل تبادلات پول‌های بلوکه شده با کشو‌رهای همسایه از جمله عراق. بدین منظور که بتوانیم از ظرفیت همجواری و ارتباطات نزدیکی که داریم حداقل در کشور‌های همسایه استفاده کنیم.»

امید احمدی صفا، بوکسور ایرانی به آلمان پناهنده شد
بوکسور ایرانی که برای حضور در رقابت‌های جهانی همراه با تیم ملی ایران راهی ایتالیا شده بود، سر از آلمان در آورده و درخواست پناهندگی کرده است. امید احمدی صفا، عضو تیم ملی مشت‌زنی ایران که برای حضور در مسابقات راهی ایتالیا شده بود پس از ورود به این کشور بدون اینکه به اعضای تیم ملی اطلاع دهد ایتالیا را به مقصد آلمان ترک کرد. رسانه‌های داخلی ایران گزارش داده بودند که این بوکسور جواب تلفن مسئولان تیم ملی را هم نمی‌داده است. بعد از مدتی بی‌خبری چهارشنبه ۵ آبان این مشت‌زن تیم ملی در گفتگو با چندین رسانه، خبر حضور خود در آلمان و درخواست پناهندگی از این کشور را تایید کرده است. احمدی صفا می‌گوید بعد از حضور در مسابقات جهانی ایتالیا و صعود به فینال در این مسابقات از حضور در دیدار پایانی امتناع کرده و اردوی تیم ملی را ترک کرده است.

واکنش‌های اولیانوف، مذاکره کننده ارشد روسیه به اظهارات امیرعبداللهیان
میخائیل اولیاوف سفیر روسیه در آژانس بین الملل انرژی اتمی در واکنشی مجدد به اظهارات امیرعبداللهیان گفت مگر مشکل پیش نویس های تهیه شده چیست؟ مذاکره کننده ارشد روسیه در گفتگوهای احیای برجام در توییتر نوشت: پیش نویس های ماه ژوئن، محصول تلاش جمعی است و نمی توان آن را به سطل آشغال پرتاب کرد. وی افزود: البته ایران این حق را دارد که نسبت به مواضعش تجدید نظر کند، اما توضیح هم باید بدهند. مگر مشکل پیش نویس ها [که در شش دور مذاکره تهیه شده] چیست؟ لازم به ذکر است که اولیانوف پیشتر گفته بود: ما به دیدگاه های او (امیرعبداللهیان) احترام می گذاریم، اما به نظر ما، هیچ بن بست در وین در کار نبود.ما باید از عناصر جدید احتمالی در موضع ایران آگاه شویم. گفتنی ست روز گذشته، حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه ایران اعلام کرد: ما نمی خواهیم از نقطه بن بست مذاکرات وین، وارد گفتگوها شویم؛ ولی در عین حال فرمتی که در وین شکل گرفته را قبول داریم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول حمله سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن کارت اعتباری یارانه بسته ویژه خبری آیت الله صافی گلپایگانی مرجع تقلید ربیع الاول حمله سایبری طرح صیانت از حقوق کاربران طرح جهش تولید مسکن کارت اعتباری یارانه صافی گلپایگانی حوزه های علمیه آیت الله صافی احمدی صفا واکنش ها تحریم ها تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۲۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید

رئیس‌جمهور آذربایجان در دیدار با صدراعظم آلمان گفت: روند تحدید حدود و حتی تعیین مرزها با ارمنستان آغاز شده است. باید به اطلاع شما برسانم که مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه مستقر در آذربایجان صبح امروز فعالیت خود را متوقف کرد و دیگر نیازی به آن نیست. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های جمهوری آذربایجان، الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان عصر روز 26 آوریل در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با اولاف شولتز صدر اعظم آلمان، در مورد روابط جمهوری آذربایجان با آلمان گفت: روابط آلمان و آذربایجان اخیراً دوره‌ای از توسعه سریع را تجربه کرده است. توسعه روابط آلمان و آذربایجان هم برای کشورهای ما و هم برای توسعه و ثبات قفقاز جنوبی در کل اهمیت زیادی دارد. ما در حال حاضر فعالانه برای صادرات انرژی سبز به اروپا تلاش می‌کنیم و معتقدم آذربایجان که تأمین‌کننده گاز طبیعی است، تأمین‌کننده انرژی سبز اروپا نیز خواهد بود. در مورد گاز طبیعی، کمیسیون انرژی اتحادیه اروپا آذربایجان را به عنوان تأمین‌کننده گاز اتحادیه اروپا می‌داند.

علی‌اف خاطرنشان کرد: عرضه گاز ما به اروپا بر اساس مشارکت استراتژیک انجام می‌شود. در سال 2022، اتحادیه اروپا و آذربایجان یادداشت مربوطه را به تصویب رساندند. ما مصمم هستیم تا سال 2027 حجم گازی را که به اروپا صادر خواهیم کرد به 20 میلیارد مترمکعب افزایش دهیم. تقاضا برای گاز طبیعی از منابع جدید در اروپا در حال افزایش است. اگر در سال 2021، 8 میلیارد مترمکعب گاز به کشورهای اتحادیه اروپا صادر کردیم، امسال این رقم به 12 میلیارد رسیده است. ما سرمایه‌گذاری‌های بیشتری انجام می‌دهیم و بودجه بیشتری را برای حمایت از کشورهای اروپایی در این زمینه اختصاص می‌دهیم. بنابراین، آذربایجان، غنی از انواع انرژی‌های سنتی و انرژی‌های تجدیدپذیر، برای سال‌های آینده شریک مهمی برای اروپا خواهد بود.

رئیس‌جمهور آذربایجان در مورد روند صلح با ارمنستان گفت: با توجه به امنیت منطقه‌ای، ما از مذاکرات صلح جاری بین آذربایجان و ارمنستان بسیار قدردانی می‌کنیم. اخیراً وزرای خارجه آذربایجان و ارمنستان به دعوت صدر اعظم آلمان در آلمان دیدار کردند. خانم بربوک وزیر امور خارجه آلمان نیز حمایت خود را نشان داد. نشست بعدی در قزاقستان برگزار خواهد شد و از این رو ما در حال برداشتن گام‌های بعدی برای امضای توافقنامه صلح هستیم. آذربایجان در سال 2020 بخش بزرگی از خاک خود را از اشغال آزاد کرد و در سپتامبر سال گذشته به طور کامل حاکمیت خود را احیا کرد. امروز تمامیت ارضی آذربایجان به طور کامل احیا شده است. البته این یک دستاورد تاریخی است و نشان می‌دهد که مردم و دولت آذربایجان هرگز قرار نبود با اشغال کنار بیایند. ما بر اساس موازین و اصول حقوق بین‌الملل، بر اساس ماده 51 منشور سازمان ملل متحد، تمامیت ارضی خود را از طریق نظامی و سیاسی تضمین کردیم.

علی‌اف افزود: امروز در نتیجه روند جاری بین آذربایجان و ارمنستان، روند تحدید حدود و حتی تعیین مرزها آغاز شده است. 4 روستای آذربایجانی اشغال شده در سال 1990 و 1992 به ما بازگردانده می‌شود. همچنین باید به اطلاع شما برسانم که مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه مستقر در آذربایجان صبح امروز فعالیت خود را متوقف کرد و دیگر نیازی به آن نیست. یعنی فرصت‌های بسیار خوبی برای رسیدن به آرامش وجود دارد. ما آماده همکاری با کشورهایی هستیم که می‌خواهند در این کار به ما کمک کنند. امیدواریم به زودی گام‌های مثبتی در این راستا برداشته شود. ما به ویژه از حمایت آلمان در این زمینه قدردانی می‌کنیم.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگار آلمانی از بازداشت عمران علی‌اف روزنامه‌نگار آذربایجانی، با بیان اینکه آزادی رسانه‌ها در این کشور تضمین شده است، سانسور وجود ندارد، اینترنت آزاد وجود ندارد و صدها سازمان رسانه‌ای در حال فعالیت هستند، گفت: انتقاد از آذربایجان برای جلوگیری از توسعه رسانه‌ها ناعادلانه است. اگر اینترنت آزاد باشد، از چه نوع محدودیت‌هایی می‌توان صحبت کرد؟! در مورد موارد فردی، البته، نهادهای مجری قانون همه مسائل را بررسی می‌کنند. چندی پیش نمایندگان برخی از سازمان‌های رسانه‌ای که به طور غیرقانونی از خارج از کشور تأمین مالی می‌شدند توسط نهادهای بازپرسی بازداشت شدند. این امر کاملاً مطابق با قانون آذربایجان انجام شد. هر کشوری باید از قوانین خود دفاع کند و اگر نماینده رسانه‌ای که از خارج از کشور وجوه غیرقانونی دریافت کرده تحت بازجویی باشد، نباید به این معنی باشد که رسانه آزاد نیست. فقط همه باید در چارچوب قانون عمل کنند.

علی‌اف افزود: ما نیز مانند هر کشوری باید فضای رسانه‌ای خود را از نفوذ منفی بیرون محافظت کنیم و همه باید قانون را رعایت کنند. به قول ما آذربایجان جامعه آزاد دارد. مردم از جمله نمایندگان رسانه‌ها کاملاً آزاد و آزادانه زندگی می‌کنند، می نویسند و خلق می‌کنند.

اولاف شولتز، صدراعظم آلمان نیز گفت که آن‌ها در چارچوب مذاکرات خود با الهام علی‌اف، موضوع حقوق بشر را به تفصیل مورد بررسی قرار دادند.

او گفت: آلمان به حقوق بشر کمک می‌کند. البته هر کشوری باید مطبوعات آزاد داشته باشد و حقوق بشر زیر پا نرود، این یک وضعیت کلی است. البته بر کسی پوشیده نیست که کشورهای مختلف پتانسیل بهبود وضعیت را دارند.

علی‌اف در پاسخ به سؤال فاطیما کریموا، یکی از بنیانگذاران Mikroskopmedia، در مورد این واقعیت که میلیاردها منات برای بازسازی قره‌باغ پس از جنگ سرمایه‌گذاری شد، اما بسیاری از جزئیات پروژه‌ها برای مردم و رسانه‌ها شفاف نبود، پاسخ داد: در واقع سؤال شما جای تعجب دارد. کار بازسازی در قره‌باغ و زنگزور شرقی به شفاف‌ترین شکل انجام می‌شود. مردم از جمله نمایندگان رسانه‌ها از اعتبارات تخصیص یافته مطلع می‌شوند. بر کسی پوشیده نیست که اطلاعات اخیر نشان می‌دهد که دامنه کار در مقیاس بزرگ است. پس از پایان جنگ تا پایان امسال 12 میلیارد منات و حدود 7 میلیارد دلار در قره‌باغ و شرق زنگزور سرمایه‌گذاری شده و خواهد شد. کلیه کارها در معرض دید هستند، تشریفات مناقصه به طور کامل رعایت شده است.

وی تأکید کرد: راستش نمی‌دانم این اطلاعات را از کجا آورده‌اید؟ احتمالاً آن را از منبع نامشخصی دریافت می‌کنید، اما تورهای رسانه‌ای از مناطق آزاد شده در حال سازماندهی است. به ویژه نمایندگان رسانه‌های خارجی نیز با این وضعیت آشنا هستند. اگر فرصت داشتید، می‌دیدید که ارمنستان چگونه سرزمین‌های ما را ویران کرد و مردمی که به سرزمین‌ها بازگشتند، امروز چه شادی دارند. تنها 3.5 سال از جنگ می‌گذرد، 6 هزار آواره سابق به خانه‌های آبا و اجدادی خود بازگشته‌اند و این روند همچنان ادامه دارد. تا پایان سال جاری 20 هزار آواره باز خواهند گشت. هر فرد بازگشتی با احساس قدردانی از ارتش و رهبری آذربایجان برمی‌گردد. می‌دانم که اکثریت مطلق رسانه‌های آذربایجان فعالیت‌های ما را دوست دارند، حمایت می‌کنند و از آن‌ها استقبال می‌کنند.

گفتنی است، الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان به آلمان سفر کرده و در بخش سطح عالی «پانزدهمین گفتگوی آب و هوایی پترزبورگ» که در برلین برگزار شد، شرکت کرد.

پس از آن، وی با اولاف شولتز، صدراعظم آلمان دیداری دو جانبه داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان نابغه ایرانی بر بام والیبال جهان ایستادند
  • روز خوب نمایندگان بوکس ایران در رقابتهای جوانان و امید آسیا
  • پیروزی ۴ بوکسور ایران در قهرمانی امید‌های آسیا
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • افزایش تقاضای خرید تسلیحات ایرانی پس از حمله به اسرائیل
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • درخواست بلینکن از رئیس جمهور چین درباره ایران
  • پهپاد‌ انتحاری ایرانی ، ابزار کارآمد روسیه در جنگ اوکراین